S5 Corpway - шаблон joomla Оригами

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.
Naše usluge
  • BIH (BA)
  • Srbija (RS)

 

Pogledajte šta Vam nudimo


Kod nas završavate sve na jednom mjestu, veb-sajt, logotip, internet marketing (facebook, twitter, youtube...), vizitkartice, brendiranje vozila, itd... Jednostavno, sve što Vam je potrebno za kvalitetnu reklamu i prezentaciju Vašeg posla mi radimo.
Nemojte više čekati, javite seLogotip

Logo dizajn : Logo ili logotip je prost, jedinstven i prepoznatljiv vizuelni simbol koji stvara prvi i često najvažniji utisak o onome šta stoji iza njega (firma, kompanija, korporacija, organizacija, proizvod, usluga…) i ostaje dugoročno ili trajno memorisan, urezan u svijesti potrošača, što i jeste njegov primarni cilj.

Saznaj više

Veb-sajt

U današnje vrijeme Veb-sajt je elektronska lična karta vaše firme. Jedan od najlakših načina da prezentujte Vaš posao, i da privučete nove klijente. Živimo u 21. vijeku gdje tehnologija napreduje, i oni koji je ne prate, nažalost, ostaju u pozadini. Da vi ne bi imali tu brigu, javite se nama, i postanite lider u svom poslu na internetu! 
Saznaj više

SEO i analiza

Nakon što je veb-sajt uspješno kreiran, ostaje još nekoliko koraka koje je jako bitno uraditi, a to su analiza tržišta i SEO optimizacija. Naravno, vi ne morate da brinete o ovim terminima, ukoliko su Vam nepoznati, sve što treba da znate je da nakon ovoga, Vaš sajt veoma brzo dolazi do prvog mjesta na pretraživačima.

Saznaj više

Društvene mreže

Lako je zaključiti da je ovo doba društvenih mreža, tačnije veliki broj korisnika interneta se danas nalazi na društvenim mrežama, što nam govori da je danas jako bitno biti u korak sa tim. Mi smo tu da za Vas uradimo i taj dio posla, i korisnicima damo do znanja, da ste i Vi tj. Vaš posao online.

Saznaj više

Vizitkartice

Naravno, ne zaboravljamo na stari način reklamiranja, "iz ruke u ruku", zato u svojoj ponudi imamo i vizitkartice. Lijepo je kada, u svome novčaniku neko nosi vašu vizikarticu. A najbolja stvar u tome je što se pored osnovnih informacija (imena, prezimena, br. telefona..) sada tu nalazi i Vaš veb-sajt, bio korisnik stariji ili mlađi, znaće da vi idete u korak sa vremenom!
Saznaj više

Brendiranje vozila

Ukoliko su vozila vaše firme često u pokretu, ovu uslugu nikako ne smijete zaobići, na ovaj način ćete privući i one klijente koji nažalost nisu u mogućnosti da dođu do Vašeg veb-sajta, a poslaćete poruku ostalima da se vi nalazite i na webu i na zemlji. :)


Saznaj više
 

Poslednji projekat

Pratite nas