S5 Corpway - шаблон joomla Оригами

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.
F.A.Q.
  • BIH (BA)
  • Srbija (RS)

 

Pročitajte ispod često postavljena pitanja


Ispod se nalaze često postavljena pitanja vezana za naše usluge. Ukoliko Vas interesuje nešto, slobodno nas kontaktirajte, rado ćemo Vam pomoći.
KontaktOsnovna pitanja

- Šta je domena? Domen (eng: Domain) je zapravo ime ili adresa veb-sajta. Kao što imate adresu stanovanja, tako Vam je potrebna i adresa koju želite za sopstveni veb-sajt. Domen se uz pomoć DNS (domain name system) prevodi u jedinstveni numerički kod ili tzv. IP adresu (Internet Protocol) a koju identifikuju računari. Kada naprimer u Vaš web browser unesete www.nsdizajn.com , računar to prevodi u IP adresu servera na kome se nalazi naš sajt. To je proces koji se odigrava u pozadini a koji korisnici sajta ne vide. - Šta je hosting? Da bi korisnici mogli vidjeti neku veb stranicu ona mora biti objavljena, odnosno veb stranice moraju biti smještene na veb server. Vaš PC može poslužiti kao server ako je spojen na mrežu, ali uobičajeno je da taj zadatak za Vas obavi specijalizovani hosting provajder koji će Vaš veb sajt smestiti na svoj veb server i tako će on postati dostupan svim korisnicima u svakom trenutku. Ova usluga se zove veb hosting.

Pitanja o uslugama

- Koliko se dugo čeka za isporuku veb-sajta? U prosjeku, nakon što dobijemo sve potrebne informacije, i osmislimo izgled prema Vašim zahtjevima, vrijeme same izrade je između 10-20 dana, zavisno od zahtjevnosti veb-sajta. - Na osnovu čega se postavlja cijena izrade? Početna cijena se pravi na osnovu domene i hostinga (prostor na internetu), nakon toga se dodaje cijena izrade samog koda, broja stranica na sajtu, zahtjevnosti dizajna i platforme na kojoj se pravi veb-sajt. - Da li se plaća odjednom ili periodično? Praksa našeg poslovanja je naplaćivanje odjednom, nakog toga ukoliko se odlučite za naše održavanje, plaćate nam svake godine održavanje (Prva godina je uračunata u cijenu). *Hosting i domenu obavezno plaćate svake godine. - Šta da postavim na sajt? Ovo pitanje sebi i nama postavljaju svi klijenti koji prvi put dolaze u dodir sa internet marketingom. Nakon što nam date informacije o poslu kojim se bavite, mi radimo analizu, i predlažemo Vam sadržaj koji treba da bude na sajtu, naravno to je sve promjenljivo, i svaki Vaš prijedlog je dobrodošao.

Pitanja o održavanju

- Šta se podrazumijeva pod održavanjem veb-sajta? U održavanje veb-sajta spada ažuriranje podataka, što znači kad god želite da promjenite neki sadržaj, javljate se nama, i mi to radimo za Vas. Osim toga, mi vodimo brigu da je Vaš veb-sajt zaštićen od hakerskih napada, da nema "padova", tj. da se ne desi da je neaktivan, i redovna optimizacija. - Koje je Vaše radno vrijeme? Nemamo postavljeno radno vrijeme tipa od 8h do 16h, na održavanju radimo non-stop, pomoću sistema koji nas obavještava o potencijalnim problemima.

Poslednji projekat

Pratite nas